Search
Close this search box.
IMG_5343
VREME ČITANJA: 1 min

Posle 3. kola Somborci gledaju sa vrha

Nakon 3 odigrana kola Srpske lige grupa “Vojvodina” jedina neporažena je ekipa je Radnički iz Sombora, koja je u derbiju kola savladala Tekstilac u Odžacima sa 0:2.

Na toj utakmice se očekivao veći otpor domaće ekipe, ali Radnički je ovom pobedom zaposeo vrh tabele i mirno čeka četvrto kolo. Najuzbudljivije je svakako bilo u Elemiru, gde je Naftagas ispustio prednost od 2:0, Ugrica je sa dva gola doneo  izjednačenje ekipi Prvog maja, ali je ipak u samom finišu štoper domaćih Marko Samardžić doneo prvu ovosezonsku pobedu Naftagasu.
OFK Bačka je takođe stigla do prve pobede. Golom Vojislava Balabanovića domaći su sa minimalcem ispratili goste u Bečej. Vredno je istaći da su do prve pobede ove sezone stigli i Stanišić koji je savladao Kabel na svom terenu sa 1:0 i zrenjaninski Radnički koji je savladao Dinamo u Pančevu.
Filip Pađen je nastavio golgetersku seriju. Trenutno vodeći na listi strelaca sa dva pogotka je doneo pobedu svom Jedinstvu u Staroj Pazovi. Pobeđena je ekipa Hajduka iz Kule sa 2:1. Viđena su i dva remija. U Novim Banovcima su Omladinac i Borac iz Šajkaša igrali nerešeno 1:1, dok je isti rezultat zabeležen u Adorjanu gde su igrali Tisa i Podunavac.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Posle 3. kola Somborci gledaju sa vrha

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina