Search
Close this search box.
Нови пројекат (6)
VREME ČITANJA: 2 min

Radnički 1905 ostvario prvi trijumf

Prvi trijumf za novajlije u ligi. Fudbaleri Radničkog 1905 savladali sun a svom terenu ekipu Vojvodine iz Bačkog Gradišta (1:0).
Stadion: SRC „Radnički 1905“, Bajmok. Sudija: Martinović Miloš (Sombor). Žuti kartoni: D. Tosenberger, Babić (Radnički 1905), Vulin, Svilar i Božić (Vojvodina).
RADNIČKI 1905: S. Lebović, Maravić, D. Tosenberger (Kolak), Đurić (Ljubojčić), Stojanović, L. Lebović, Babić (Rajić), Milić( Orčić), Glogovac (Vojnić Hajduk), Vukelić, Marinković.
VOJVODINA: Vulin, Rajačić, Tešanović, Svilar, Trojanović, Pelengić, Božić (Mihajlović), Pavlović (Kiš), Ilić, Sakač (Miladinov), Prodanov.
Ekipa Radničkog 1905 iako novajlija krenula silovito u sezonu, a pala je i prva pobeda. Vojvodina ima iskustva igranja u ovom rangu, ali i velikih problema što se ogleda u rezultatima. Prvo poluvreme je prošlo u znaku pokušaja obe ekipe da uspostave svoj ritam i tempo i tražile su se ali ništa se nije izrodilo iz tih pokušaja.
Potom je novajlija u ovom nivou takmičenja domaća ekipa dodala gas početkom drugog poluvremena, a inicijativa se isplatila u 59. minutu. Tada je igrač domaćih Glogovac u jednoj sjajnoj akciji uposlio dubinskom loptom Babića, koji je bio dovoljno hladnokrvan da lobuje golmana.
Gosti su pokušavali nakon toga da ugroze gol domaćin ali nisu uspeli.
“Borbena utakmica, po teškom vremenu. Utakmica je rešena u drugom poluvremenu, Babić je sa 30 metara lobovao golmana Vulina, koji mu je krenuo u susret. Do kraja meča gosti su jalovo napadali, ali je rezultat ostao nepromenjen“ – izjavio je za naš portal, pomoćni trener gostujuće ekipe Slobodan Backović.
Ekipa Radničkog 1905 iz Bajmoka je sad na 6. mestu sa skorom od jedne pobede i dva remija, dok je ekipa Vojvodine iz Bačkog Gradišta na 10. mestu sa skorom od jedne pobede i dva poraza.
U Sledećem kolu Radnički 1905 gostuje u Bajši, dok Vojvodina dočekuje trećeplasirani Preporod.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Radnički 1905 ostvario prvi trijumf

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”