Search
Close this search box.
received_764607138181596
VREME ČITANJA: 1 min

Prvenac Stanišića

Fudbaleri Stanišića tek u trećem kolu zabeležili su prve bodove. Oni su na zatvaranju kola u nedelju savladali novosadski Kabel sa 1:0.
U većem delu utakmice domaćini su imali inicijativu, koja je krunisana u 24. minutu. Posle centaršuta sa desne strane na pravom mestu se našao napadač Branislav Pjošta koji je loptu sproveo u mrežu. U poslednjih 20. minuta bila je opšta opsada na gol domaćina, koji je ipak uspeo da očuva prednost.
Stanišić – Kabel 1:0. Stadion FK Stanišić. Gledalaca: 200. Glavni sudija: Dejan Petrović (Vršac). Pomoćnici: Aleksa Bibin (Zrenjanin) i Dejan Radišić (Zrenjanin). Žuti kartoni: Vezmar, Bogunović, Stojanović, Kartalija, Stepančev, Marjanović (Stanišić), Batos i Klisura (Kabel). Crveni kartoni: Stepančev 90. minut (Stanišić).
Stanišić: Vezmar, Bogunović, Matijas (Molnar), Pjošta (Matović), Batori, Stojanović, Andrić (Bjedov), Kartalija (Vojvodić), Kerkez (Drvar), Stepančev i Marjanović.
Kabel: Toroman, Vukobratović, Batos (Radmanović), Novaković, Kokanović, Nijemčević (Renić), Pavlica, Lučić (Ilić), Klisura, Kljajić, Milanov (Popović).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Prvenac Stanišića

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina