Search
Close this search box.
tim 2 kola (1)
VREME ČITANJA: 1 min

Dominacija igrača Prve iskre i Studentskog grada

U najboljem timu Srpske lige “Beograd” prema izboru našeg portala dominiraju igrači Prve iskre i Studentskog grada. To je bilo i za oočekivati pošto su te dve ekipe zabeležile ubedljive pobede.
Po tri igrača iz oba tima se našlo u najboljih jedanaest. Studenti su sa 4:1 savladali Borac iz Lazarevca, a mesto u idealnih jedanaest su našli Lazar Stokić, Veljko Kuzmanović i Dimitrije Gavrilović. Sva tri igrača su postigli po gol. Prva iskra je sa 3:0 pobedila Torlak u gostima. Odlična partija u tim kola je donela mesto Luki Dragiću, Petru Piplici i Vladimiru Djilasu takodje strelcima za svoju ekipu.
Zemun je bio siguran u komšijskom derbiju protiv Teleoptika. Igrač utakmice i jedan od strelaca Lazar Ristovski i odlični leci bek Aleksandar Trajković su takodje u timu kola.
Po jednog igrača imaju Zvezdara, Sindjelić i OFK Beograd. Stefan Radić je bio strelac u pobedi Sindjelića u gostima, kao i Filip Djordjević u remiju Zvezdare.
Na golu idealnih jedanaest je čuvar mreže Romantičara sa Karaburme Bojan Jevtić. On je sačuvao mrežu netaknutu u derbiju sa BASK-om.
Gledajući tim iz prvog gola jedino se Filip Djordjević našao u idealnih jedanaest oba odigrana kola.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd