Search
Close this search box.
Screenshot_20220822-235639__01
VREME ČITANJA: 1 min

Četiri ekipe na vrhu – pregled 2. kola Beogradske zone

U Beogradskoj zoni odigrani su mečevi 2.kola. Nakon ovog kola ukupno četiri ekipe imaju maksimalni učinak od po dve pobede.
OFK Žarkovo je teškom mukom došlo do pobede u Malom Mokrom Lugu. Savladana je domaća Crvena zvezda sa 2:1. PKB iz Padinske Skele nastavio je sa pobedama. Bili su uspešniji u gostima od OFK Mladenovca sa 3:1. Vodeći GSP Polet Dorćol je sa 4:2 slavio pobedu u Sremčici. Četvrta ekipa sa maksimalnim učinkom je Leštane.
U Ralji su bili bolji od domaćeg Kosmaja rezultatom 2:1. Zanimljivo je da su sve četiri ekipe sa dosada šest osvojenih bodova pobede u ovom kolu ostvarile na gostovanju. Najefikasniji susret odigran je u Medoševcu gde je domaći Napredak poražen od Barajeva sa 5:3.
U duelu dva tima iz Beograda Komgrap je poražen kod kuće od Hajduka sa 2:1. Jedinu pobedu domaćina videli smo u Šušnjaru gde je istoimeni tim bio ubedljiv protiv Lokomotive 4:1. Imali smo i jedan nerešen rezultat u ovom kolu gde su Boleč i Zuce podelili bodove 1:1. Drugo kolo je bilo izuzetno efikasno postignuta sa čak 34 gola. Očekujemo nova izbudjenja za vikend.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone