Search
Close this search box.
Sajaks 1
VREME ČITANJA: 2 min

Pobeda Borca za vrh tabele

Borac je zasluženo došao do pobede i pridružio se Bečeju na vrhu tabele.
U prvom poluvremenu nije bilo mnogo prilika pa ni golova. Domaći su propustili dve izgledne šanse. Prvo je Filip Ilić u 17.minutu šutirao iskosa sa leve strane, ali je golman gostiju Jeličić bio siguran. U 29.minutu nakon slobodnog udarca koji je izveo Grgić, Topić je šutirao iz okreta ali pravo u Jeličića.
Jedinu priku u prvom delu Stanišić je imao u 26.minutu. Posle kornera koji je izveo Marjanović, najviši u skoku je bio iskusni Bogunović koji je glavom tukao preko gola. Na odmor se otišlo bez golova 0:0.
Drugo poluvreme je donelo golove. Bolja i kvalitetnija igra domaćina došla je do izražaja. Ekipu iz Šajkaša pokrenuo je rezervista Zarije Gojković. On je u 66.minutu izveo Slobodan udarac, desni bek gostiju Kartalija je slabo zahvatio loptu, a poklon je iskoristio Filip Ilić i rutinski matirao Jeličića 1:0. Šajkašani su duplirali prednost u 75.minutu.
Gojković je započeo akciju, Mirković je izblokiran, a udarac Ševa sa ivice kaznenog prostora završio je u mreži 2:0. Dva minuta kasnije sve je bilo rešeno. Nikša Stojanović je uposlio mladog Torbicu koji je izbegao ofsaj zamku i udarcem po zemlji savladao Jeličića 3:0. Sigurna i ubedljiva pobeda ekipe Borca.
Trener domaćeg sastava Nebojša Filipović je bio vidno zadovoljan nakon druge pobede u prvenstvu: “ Nije bila nimalo laka utakmica, iako smo relativno ubedljivo pobedili. Sa dve startne pobede rasterećenije idemo u nastavak prvenstva”.

Borac u trećem kolu Srpske lige “Vojvodina” gostuje Omladincu u Novim Banovcima, dok će Stanišić dočekati Kabel iz Novog Sada.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Pobeda Borca za vrh tabele

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina