Search
Close this search box.
OFK Mihajlovac
VREME ČITANJA: 1 min

OFK Mihajlovac – Srpska liga “Zapad”

OFK Mihajlovac se posle dve sezone provedene u podunavsko-šumadijskoj zoni vratio u Srpsku ligu, gde ćemo ih gledati ove sezone.
Ekipa iz Mihajlovca je prošlu sezonu završila na prvom mestu, sa razlikom od čak 22 boda u odnosu na drugoplasirano Pomoravlje 1946.
Još uvek nisu startovali u Srpskoj ligi. Prvu utakmicu su trebali da odigraju protiv Sušice, međutim zbog istupanja te ekipe, utakmica je odložena.
S obzirom da je na tenderu FSRZS, na upražnjeno mesto, ušla Sloga iz Kraljeva, OFK Mihajlovac će prvo kolo igrati u Kraljevu. Termin će biti naknadno određen.
U drugom kolu Srpske lige – grupa “Zapad”, OFK Mihajlovac će odigrati prvu zvaničnu utakmicu u sezoni. Protivnik će im biti ekipa Tutina, a utakmica se igra na stadionu u Mihajlovcu.
Ekipa je pojačana, došlo je nekoliko novih igrača, a odigrali su i nekoliko pripremnih utakmica. U klub su stigli sledeći igrači:
Miloš Zjaca (1. Maj Ruma), Stefan Matijević (1. Maj Ruma), Nenad Jovanović (OFK Beograd), Nikola Todorović (Brodarac), Igor Spajić (Feniks) i Vuk Denković (IMT).
Odigrala je ekipa iz Mihajlovca i nekoliko pripremnih utakmica pred start sezone. Protiv Kosmaja poraz (3:2), zatim protiv prvoligaša Radnički (NB), takođe poraz (2:0).
Nakon toga je usledio duel protiv Jagodine, gde su još jednom izgubili (4:3). Protiv Radničkog iz Svilajnca takođe poraz (3:0 i jedina pobeda ostvarena je protiv Radničkog iz Kovina (4:1).
OFK Mihajlovac – Lična karta
Osnovan: 1934
Boja dresova: Plavo-bela
Opština: Smederevo
Stadion: Mihajlovac
Kapacitet: –

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad