Search
Close this search box.
New Project (4)
VREME ČITANJA: 1 min

Rađevac iz Krupnja – Srpska liga “Zapad”

FK Rađevac iz Krupnja uspeo je da ostane u Srpskoj ligi, pa ćemo ga i ove godine gledati u trećem rangu srpskog fudbala.
Rađevac je nedavno proslavio 100 godina postojanja. Danas može da se pohvali da je tim drugu sezonu zaredom u srpskoligaškom društvu i odličnim radom sa mlađim kategorijama.
Ekipa iz Krupnja je prošlu sezonu završila na 11. mestu. Ove sezone su jako dobro startovali i u prvom kolu iznenadili, jednog od favorita za osvajanje lige, ekipu Budućnost Krušika.
O očekivanjima za ovu sezonu, razgovarali smo sa sportskim direktorom Bojanom Panićem:
“Prioritet je opstanak, a u narednom periodu želimo da od Rađevca napravimo jednog stabilnog srpskoligaša. Pohvalio bih se i mlađim selekcijama, koje jako dobro funkcionišu i takmiče se u ligama FSRZS.”
Sa klupe ih predvodi odlični stručnjak Dejan Obadović. Nekoliko jako bitnih igrača iz prošle sezone je napustilo klub, ali je i dosta novih igrača stiglo. Igrači koju su došli u Rađevac:
Uroš Kojić (Loznica), Veljko Gavrić (Loznica), Mladen Samurović (Mačva), Slobodan Sladojević (Mačva), Ognjen Petrović (Loznica), Stefan Nestorović (Budućnost Pilica).
FK Rađevac iz Krupnja je odigrao i sedam prijateljskih utakmica. Ostvarene su četiri pobede, jedan remi i dva poraza.
FK Rađevac – Lična karta 
Osnovan: 1922
Boja dresova: Narandžasto-crna
Opština: Krupanj
Stadion: Mirko Vasiljević, Krupanj
Kapacitet: 500

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad