Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Tim 1. kola Srpske lige “Istok”

Otvaranje sezone na srpskoligaškom “Istoku” obeležili su strelci koji su čak 29 puta tresli mreže.
Najubedljiviji su bili Jedinstvo i Radnički iz Svilajnca, koji su kao domaćini do vrha napunili mreže doskorašnjih prvoligaša i zonaša. Najvredniju pobedu ostvarili su Piroćanci na gostovanju u Jagodini.
U našem timu kola pred golom je čuvar mreže Vlasine, Strahinja Marković, koji je sa nekoliko intervencija u drugom delu igre pomogao timu da osvoji vredan bod protiv favorizovane Budućnosti.
U odbrani su prema prikazanim igrama mesta zaslužili Stefan Knežević (Dunav), Nikola Novković (Jedinstvo), Danilo Sujić (Timočanin) i Miloš Smiljković (Pčinja).

U kolu koje su obeležila ofanzivna dostignuća srpskoligaša, teže je bilo odrediti igrače za vezni red i napad tima kola Srpske lige Istok.
Na sredini terena su Nemanja Conić (Pčinja) i iskusni Denis Ristov iz pirotskog Radničkog. Da će ovo biti njegova sezona Miljan Ljubenović (Dubočica) je najavio u Prahovu, a nad njim je u nadoknadi vremena načinjen prekršaj za penal iz kojeg su Leskovčani stigli do boda. Tim kola Srpske lige Istok na sredini terena zaokružuje još jedan prvotimac Piroćanaca – Filip Đorđević.
Mesto u napadu imaju Jovan Ristić (Jedinstvo) i Danijel Zlatković (Radnički S) koji su sa po dva postignuta pogotka, uz Iliju Stojanovića i na vrhu liste strelaca Srpske lige Istok posle 1. kola.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok