Search
Close this search box.
IMG_5737
VREME ČITANJA: 1 min

Prvi maj dao dva igrača u tim kola

Prvo kolo donelo nam je mnogo uzbuđenja, dosta igrača je zaslužilo da se nađe u timu kola, ali je izbor pao na sledećih jedanaest.
Jedan od najjačih utisaka ostavio je golman Kabela Toroman, koji je sa nekoliko odličnih intervencija sprečio da ekipa Podunavca odnese bodove iz Novog Sada.
U poslednjoj liniji ispred gola, mesto su zaslužili Topić iz Borca iz Šajkaša i Zulfić iz Tekstilca, koji je predvodio svoju odbranu do boda u Elemiru. Svakako je i najzaslužniji za to što su odžačani otišli sa bodom iz Elemira.
Po bokovima na bekovskim pozicijama mesto su izborili Džibrić iz Prvog maja, koji je dao značajan doprinos za pobedu svoje ekipe i Jovanović iz Podunavca.
Po bokovima nešto isturenije su Tadić (Naftagas) i Babić (Hajduk), a vezu čine sjajni Kudrić iz OFK Bečeja, koji je postigao pobedonosni gol u Novim Banovcima i Glišović iz somborskog Radničkog, koji je takođe bio strelac protiv Dinama u Pančevu.
Najistureniji su Savić (Prvi maj), koji je u pobedi svoje ekipe bio strelac i asistent i Pađen koji je bio dvostruki strelac u meču protiv zrenjaninskog Radničkog.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Prvi maj dao dva igrača u tim kola

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina