Search
Close this search box.
IMG_4328
VREME ČITANJA: 1 min

Pregled Vojvođanske lige “Istok”

Proteklog vikenda startovala je Vojđanska fudbalska liga grupa istok. Bilo je dosta zanimljivih rezultata, a favoriti su uglavnom opravdali tu ulogu.
Najveće iznenađenje kola svakako je bilo u lokalnom derbiju u kojem je ekipa Crvene zvezde iz Ruskog Sela savladala OFK Kikindu sa 1:0, Kikinđani imaju visoke ambicije, ali su se već u prvom kolu okliznuli, Priliku za popravni imaće naredne nedelje kada igraju sa ŽAK – om u Kikindi.
Jedini remi i utakmica bez golova odigrana je u Kačarevu, gde su novajlija Jedinstvo Stević i Polet iz Idvora odigrali 0:0. Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva pokazalo je da je među najozbiljnijim kandidatima za plasman u viši rang. Fudbaleri trenera Dragana Jovića su slavili na neugodnom terenu u Banatskom Velikom Selu sa 3:1. Pet kilometara dalje u Novim Kozarcima Sloboda je rutinski savladala ekipu kikindskog ŽAK – a.
Minimalcem od 1:0 slavili su Proleter (Banatski Karlovac) protiv Jedinstva iz Vlajkovca i Begej u Žitištu protiv Radničkog iz Kovina. Najubedljiviju pobedu kola zabeležila je Vojvodina koja je u Perlezu savladala Borac sa 5:0. Perležani se takođe posle prvog kola svrstavaju u krug favorita za visok plasman.  Dobar rezultat posle prvog kola ostvarila je i ekipa Omladinca iz Botoša koja je slavila sa 2:0 na gostovanju u Omoljici.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”