Search
Close this search box.
Grafičar
VREME ČITANJA: 2 min

Grafičar “samleo” Rad, Loznici i Zlatiboru po bod

Odigrano je pet utakmice 3. kola Prve lige Srbije. Po dve pobede ostvarile se domaće i gostujuće ekipe, dok je jedan duel završen nerešenim ishodom.
Grafičar je slavio na Banjici protiv ekipe Rada (0:3). Kaluđerović je iz jedanaesterca započeo seriju golova. Druga dva gola delo su Jovana Mituljikića i Mateja Bubanja. Oba su postignuta u poslednjih pet minuta igre, čime je postavljen konačan rezultat.
RFK je na Zlatiboru došao do prvih ovosezonskih bodova. Zlatibor je poveo golom Dišića sa bele tačke u 27. minutu. Konačan rezultat (1:1), postavio je Jovan Kokir u 57. minutu igre. “Kanarinci” su trenutno na 14. poziciji, dok je Zlatibor 9.
U Šapcu je gostovala ekipa Radničkog (NB). Pred oko 1500 gledalaca u Šapcu, domaća Mačva je slavila (2:1). Mačva je golovima Jevtića i Pejovića povela, a jedini strelac za Radnički (NB) bio je Stoisavljević. Radnički ima tri boda u dosadašnjem delu sezone, a Mačva samo jedan više.
Železničar je na svom terenu u Pančevu dočekao ekipu Trajala. Bila je ovo jedna jako dobra i kvalitetna utakmica kojoj su falili golovi. Jedini strelac, na ovoj utakmici, bio je Dario Grgić u 27. minutu. Svojim dobrim odbranama istakao se i golman domaćih Mladen Živković.
Jedina utakmica bez golova odigrala se u Klupcima. Tamo je, “domaća” Loznica dočekala ekipu Slobode. Domaćin je meč završio sa desetoricom igrača, nakon što je Stefan Tešić isključen zbog dva žuta kartona. Sloboda nije uspela da ostvari još jednu pobedu, ali raduje činjenica da još uvek nisu poraženi.
foto: RFK Novi Sad

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE