Search
Close this search box.
Kabel
VREME ČITANJA: 2 min

Bez golova kraj Štranda (FOTO)

Duel novajlija u ligi doneo je dobar fudbal, dosta uzbuđenja i tri poništena gola, ali je na kraju ipak ostalo 0:0.
Kabel je ispao iz Prve lige, dok je Podunavac ušao u ligu odlukom saveza iz Vojvodjanske lige ”Istok”. U prvom delu beležimo dva pokušaja Nijemčevića u 14. i 15. minutu, ali nije bio precizan.
Gosti su bili bolji u prvom delu, ali pokušaji Labovića u 11. i Ranđića u 21. minutu, pa zatim dva pokušaja Vujovića u 23. i 43. minutu nisu doneli promenu rezultata.
U drugom poluvremenu Kabel je imao šansu utakmice kada je u 59. minutu Kokanović prošao po levoj strani, uposlio Nijemčevića koji je sa nekoliko metara promašio prazan gol.
Podunavac je pokušao par puta, ali je udarce Grujića, Ranđića i Saračevića zaustavio odlični golman ekipe iz Novog Sada Toroman. Na kraju je ostao najnepopularniji rezultat 0:0.

Miroslav Smiljić – trener FK “Kabel”
Trener domaćih Miroslav Smajić i pored nerešeog rezultata nije bio nezadovoljan:
”Bila je tvrda utakmica, gde je gostima pripalo prvo poluveme, a nama drugo. Podunavac je iskusnija ekipa od nas. Gro moje ekipe je prošle sezone igrao u Prvoj ligi gde su beležili konstantne poraze. Bilo je važno da ne izgubimo na startu novog prvenstva zbog njihovog samopouzdanja.”
Kabel – Podunavac 0:0
Sudija: Srdjan Tanović, pomoćnici: Miroslav Kantor i Vladimir Nikolić,
Žuti kartoni: Milanov, Klisura, trener Smajić (Kabel), Trifunović, Roganović, Maksimović, Vujović, Saračević (Podunavac),
Crveni kartoni: trener Mračajac (Podunavac).
Kabel: Toroman, Vukobratović, Batos, Kokanović (Ilić), Slobodan Novaković (Lučić), Nijemčević (Popović), Pavlila (Renić), Kljajić, Mateja Novaković (Radmilović), Milanov, Klisura.
Podunavac: Trifunović, Jovanović, Roganović, Maksimović, Vujović, Cvetković, Labović (Paunović), Grujić, Ranđić (Živković), Saračević, Krantić (Gajić).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Bez golova kraj Štranda (FOTO)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina