Search
Close this search box.
4
VREME ČITANJA: 2 min

Remi Naftagasa i Tekstilca (FOTO i VIDEO)

Fudbaleri Naftagasa i Tekstilca su na ovosezonskoj premijeri Srpske lige grupa “Vojvodina” igrali nerešeno 1:1.

U većem delu utakmice tempo su diktirali domaćini, ali su do prvog pogotka posle kontre stigli goati. Gol je postigao Stefan Šavija u poslednjem minutu prvog poluvremena. U drugom delu apsolutnu inicijativu imali su domaći, da bi je krunisali u 67. minutu preko Milana Vidića.
Do kraja utakmice bilo je još nekoliko prilika ali nije bilo više golova. Videli smo i spornu situaciju u samoj završnici kada je lopta u kaznenom prostoru Tekstilca pogodila jednog gostujućeg igrača, ali je sudija Dragutin Menićanin procenio da nije bilo penala.

Naftagas – Tekstilac 1:1
Strelci: 0:1 Šavija (45), 1:1 Vidić (67). Stadion u Elemiru, Gledalaca: 300. Glavni sudija: Dragutin Menićanin (Vrdnik), pomoćnici: Luka Živković (Novi Sad), Dušan Zorić (Novi Sad).
Naftagas: Galin, Grbić, Stapanov (Popov), Vukoje (Čigoja), Milivojev, Savanović, Samardžić,  Bjelica, Žeravica (Vidić), Panić (Ćušić), Tadić (Pavlov).
Tekstilac: Brać, Veselinović, Šiškov, Zulfić, Stanković, Vlaisavljević (Vuković), Šavija (Šormaz), Ilić (Đurić), Juriša, Zekić (Jezdović), Anđelković.

“Očekivano težak meč, u prvom poluvremenu smo iskoristili svoju šansu i poveli smo sa 1:0, a u nastavku posle izlaska Zekića se dosta toga poremetilo u igri i Naftagas je zasluženo došao do jednog boda” – rekao je Saša Stojadinović, trener FK “Tekstilac”.

“Iz nekih naših grešaka opet smo primili gol, što nas je dosta poremetilo u samom finišu prvog poluvremena. U nastavku smo krenuli agresivnije, i sa par izmena smo promenili ritam utakmice i došli do izjednačenja. U finišu smo pokušali da dođemo do celog plena, ali nismo uspeli” – rekao je Vladimir Grbušić, trener FK “Naftagas”.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Remi Naftagasa i Tekstilca (FOTO i VIDEO)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina