Search
Close this search box.
PLS
VREME ČITANJA: 2 min

Dve utakmice na otvaranju trećeg kola PLS

Odigrana su dva kola PLS. Pred nama je i treće, ništa manje interesantnije od prethodna dva.
Treće kolo PLS otvaraju dve utakmice. Radnički (SM) će u Sremskoj Mitrovici dočekati Inđiju, dok će Ubljani gostovati ekipi IMT-a.
Radnički (SM) je u prošlom kolu izgubio od imenjaka sa Novog Beograda. Inđija je na svom terenu uspela da dođe samo do boda protiv ekipe Metalca u jednoj jako dobroj utakmici.
Još jedna jako dobra i zanimljiva utakmica biće odigrana na stadionu IMT-a. Tamo gostuje ekipa Jedinstva i sigurno je da ćemo gledati jedan dobar meč.
Treće kolo se nastavlja u nedelju, kada ćemo imati prilike da pratimo čak pet utakmica. Od 17:30, počeće utakmice u Loznici, Pančevu i na Zlatiboru.
Loznica će na svom terenu ugostiti Slobodu iz Užica. Ekipa Loznice je u prva dva kola pretrpela dva poraza. Od Jedinstva (1:3) i od Grafičara (5:1).
Sloboda u Loznicu dolazi na krilima pobede iz prošlog kola, kada su na svom terenu slavili protiv Mačve (2:1). Nadaju se momci sa Đetinje, da će uspeti da nastave taj niz.
Jedan od derbija kola igra se u Pančevu. Pančevačka “Dizelka” će na svom renoviranom terenu dočekati ekipu Trajala.
Ekipa Železničara se posle neočekivanog poraza protiv Zlatibora (0:2) brzo podigla i u drugom kolu slavila protiv RFK-a (0:1).
Trajal, jedno od najprijatnijih iznenađenja. Igraju jako dobro, slavili su protiv Rada na Banjici (1:2), a u prošlom kolu su u jednoj odličnoj utakmici poraženi od IMT-a (2:3).
Zlatibor će biti domaćin ekipi RFK-a. Zlatibor je dobro krenuo. Slavili su protiv Železničara (0:2), pa su poraženi od Vršca (3:1).
RFK, uz Loznicu, jedini još uvek nema bodove. Jeste da su u prva dva kola imali za protivnike, verovatno dva najveća favorita, ali ni njihova igra nije bila na najvišem nivou.
Subotnji termin PLS, koji počinje u 19:00, donosi nam još dve utakmice. Radnički (NB) ide na teško gostovanje u Šabac. Možemo očekivati jednu jako tvrdu utakmicu i borbu za bodove.
Na Banjici se igra mali beogradski derbi. Domaći Rad će dočekati ekipu Grafičara. Grafičar trenutno bez poraza, sa četiri osvojena boda, na 3. mestu. Ekipa Rada, u prošlom kolu nerešeno u Ubu (0:0), što su im i prvi bodovi u ovoj sezoni.
Treće kolo PLS zatvaraju, utakmicom u Gornjem Milanovcu, Metalac i Vršac. Biće ovo pravi derbi susret. Trenutno su obe ekipe bez poraza, a da li će tako ostati i nakon trećeg kola, ostaje nam da vidimo.
Sve parove i termine trećeg kola, možete pogledati ovde.
foto: prvaliga.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE