Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Dubočica osvojila bod u Prahovu

Fudbaleri Dubočice osvojili su bod na gostovanju u Prahovu (1:1) golom sa bele tačke u sudijskoj nadoknadi vremena.
Stadion: Stadion u Prahovu. Gledalaca: 200. Sudija: Mitar Klikovac (Niš). Žuti kartoni: Palurović, Jezdić, Jakovljević, Mitić (Dunav), Kostić-Milutinović, Anđelić (Dubočica).
Dunav: Marunić, Knežević, Rudić, Palurović, Radulović, Tiodorović (Mitić), Lapčević, Jezdić, Jakovljević (Bregovljanović), Puljecović (Radojković), Nikolić (Bogdanović).
Dubočica: Stanković, P. Đorđević, M. Mladenović (I. Milić), Ljubenović, Savić, M. Đorđević (Anđelić), M. Milić, D. Mladenović, Jovančić, Tolić, Kostić-Milutinović (Mitrović).
Duel favorizovane Dubočice i ekipe Dunava, povratnika u srpskoligaško društvo, nije doneo očekivani nivo fudbala.
Leskovčani su u prvenstvo ušli sa velikim ambicijama, ali su već na prvom koraku u Prahovu spasavali jedan bod u završnici meča.
U prvom poluvremenu ofanziva Leskovčana, ali bez pravih prilika za gol. Domaćin je svoju šansu tražio u kontranapadima i prekidima. Iz jedne takve situacije u 44. minutu, posle kornera, u gužvi je na odbijenu loptu natrčao Stefan Knežević i uspeo da smesti loptu u mrežu gostiju,
I u nastavku napadi Dubočice koja je stezala obruč oko gola Dunava. U sudijskoj nadoknadi vremena gosti su golom iz jedanaesterca stigli do jednog boda. Siguran sa bele tačke bio je kapiten Dušan Savić.
“Prvo poluvreme odigrali smo ispod našeg nivoa. Imali smo jalovu inicijativu, a protivnik je čekao na svojoj polovini našu grešku. Drugo poluvreme je bilo daleko bolje. Imali smo inicijativu i ređali šanse, ali izjednačili tek u nadoknadi vremena. Osetio se umor kod većine igrača posle duela sa Trajalom u polufinalu Kupa FSRIS koji smo u sredu odigrali u Kruševcu” – izjavio je za naš portal Vladica Cekić, direktor Dubočice.
U 2. kolu Srpske lige “Istok”, Dubočica će na svom terenu dočekati Car Konstantin, dok Dunav gostuje u Zaječaru gde će odmeriti snage sa ekipom Timoka 1919.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok