Search
Close this search box.
Srpska liga
VREME ČITANJA: 1 min

Srpska liga “Zapad” počinje za vikend

Srpska liga “Zapad” startovaće za vikend utakmicama 1. kola.
Ostalo je još nešto više od 24h do početka utakmica 1. kola. Sedam od osam utakmica počeće u 17:30, dok će se ona u Čačku, između Borca i Mladog Radnika, igrati u 19:00.
Po mnogima, najbolja Srpska liga, od četiri koliko postoje, ulazi u novu takmičarsku godinu. Pred nama je dosta novih uzbuđenja, dobrih golova, ali i uzbudljiva borba za titulu.
Oči srpske javnosti biće uprte u nekoliko klubova, koji se ove sezone izdvajaju. Kao glavni favoriti izdvajaju se ekipe FAP-a, Budućnost Krušika, Smedereva, Borca i Sloge iz Požege.
Već u prvom kolu, imaćemo prilike da gledamo nekoliko interesantnih utakmica. Kao derbi prvog kola sigurno možemo najaviti utakmicu između pribojskog FAP-a i ariljske Budućnosti. Dve ekipe koje su se znatno pojačale u ovom prelaznom roku, odigraće utakmicu prvog kola.
Još jedna vrlo interesantna utakmica očekuje nas u Čačku. Domaći Borac, ugostiće ekipu Mladog Radnika. Borac će biti jedan od glavnih kandidata za ulazak u viši rang, a u prvom kolu neće imati lak zadatak.
Sve u svemu, biće vrlo zanimljivo videti kako će ove ekipe izgledati u prvom kolu. Sve parove i termine utakmica možete pogledati ovde.
foto: FSRZS

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad