Search
Close this search box.
Real iz Podunavca
VREME ČITANJA: 2 min

Real iz Podunavca – Srpska liga “Zapad”

Jedno od najvećih iznenađenja prošle sezone, FK Real iz Podunavca, nastupaće i sledeće sezone u Srpskoj ligi “Zapad”.
Imala je ekipa iz Podunavca prošle sezone jako dobru i konkurentnu ekipu. Umeli su da iznenade i odigraju neke jako dobre utakmice.
Dva puta su dobili ekipu Borca. Jednom su čak dobili i sadašnjeg prvoligaša, ekipu Slobode i to u sred Užica. Sezonu su završili na 9. mestu, sa istim brojem bodova kao i osmoplasirano Takovo.
Razgovarali smo sa njihovim predsednikom, koji najavljuje neregularnost lige i pre nego je ona počela:
Treniramo već više od mesec dana. Odigrali smo šest prijateljskih utakmica. Imamo izuzetno mladu ekipu, ali se nadamo opstanku u ligi. U ligi, koja je već neregularna, pre nego što je i počela. Žao nam je što je tako, ali mi se ne pitamo ništa. Tu smo da ispunjavamo želje drugima.
FK Real je u svoje redove do sada doveo nekoliko igrača. Radi se o mladim i talentovanom pojedincima, koji mogu da donesu brzinu u igri Reala. Igrači koji su, do sada, stigli u Real:
Aleksa Pešić (Jedinstvo BP), Filip Radović (Sloga BB), Filip Milikić (Radnički 1923), Jovan Stefanović (Šumadija 1903), Luka Gačević (Radnički 1923), Filip Miloševac (OFK Kikinda), Petar Simović (Takovo), Đorđe Jovičić (Mačva).
Odigrala je ekipa iz Podunavca i šest prijateljskih utakmica. Zabeležili su čak pet pobeda i samo jedan nerešen rezultat. 
Pobede su ostvarene protiv Župe (5:1), Omladinac Zablaće (3:0), SFS Borac (0:1), Karađorđe Ribnica (1:2), Karađorđe Topola (6:3). Nerešeno je bilo protiv omladinaca Crvene Zvezde (2:2). 
FK Real Podunavci – Lična karta
Osnovan: 1966
Boja dresova: Bela
Opština: Vrnjačka Banja
Stadion: Stadion Reala, Podunavci
Kapacitet: 200
 

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE