Search
Close this search box.
New Project (5)
VREME ČITANJA: 2 min

BOGDAN RMUŠ: Zlatibor zaslužuje play-off

Bogdan Rmuš, prvotimac FK Zlatibor, govorio je za naš portal o tekućoj sezoni, kao i o očekivanjima za ovu sezonu.
Bogdan Rmuš
Foto: privatna arhiva, Bogdan Rmuš
Rmuš je rođen u Beranama, ali je celu svoju dosadašnju karijeru proveo u Srbiji. Novi Pazar je bio njegova prva stanica, a tamo je nastupao za omladince.
Iz omladinaca Novog Pazara prelazi u ekipu Internacionala gde se zadržao godinu dana. Kasnije odatle prelazi u Jošanicu, takođe iz Novog Pazara.
Dobre partije u Jošanici preporučile su ga prvoligašu Zlatiboru. Danas je jedan od ključnih igrača u toj ekipi i igra veoma zapaženu ulogu.
Odlično ste krenuli, pobeda protiv Železničara u Pančevu. Nakon toga poraz od Vršca. Kako komentarišeš te dve utakmice?
“Dve vrlo teške utakmice. U prvoj smo dobrom i organizivanom igrom iznenadili favorita i odneli celi plen iz Pančeva, što niko nije očekivao. U drugom kolu smo napravili par grešaka, koje su nas skupo koštale i skoro od početka smo morali da jurimo rezultat. Tu utakmicu zaboravljamo i okrećemo se sledećoj. Naše prvo domaćinstvo ove sezone, protiv ekipe RFK iz Novog Sada.”
U Pančevu si odigrao jedan odličan meč. Koliko si zadovoljan svojim izdanjem u prva dva kola?
“Velika potrošnja u veznom redu u oba meča. Što se tiče mog izdanja u prvoj utakmici, zadovoljan sam. Preveliko opterećenje na meni i Miloradoviću, ali izdržali smo do kraja i uzeli jako bitna tri boda.”
Koliko Zlatibor može u ovoj sezoni i gde vidiš svoju ekipu na kraju sezone?
“Mislim da ekipa zaslužuje play-off. Idemo utakmicu po utakmicu, trudićemo se da do deljenja tabele skupimo što više bodova i budemo u gornjem delu tabele.” – rekao je Bogdan Rmuš, prvotimac Zlatibora.
FK Zlatibor sledeću utakmicu, u okviru PLS, igra na svom stadionu protiv RFK-a. Utakmica se igra 14.08. sa početkom u 17:30.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE