Search
Close this search box.
Pojačanja Surčinaca
VREME ČITANJA: 1 min

Pojačanja Surčinaca u susret prvom kolu

Ekipa Jedinstva iz Surčina je u prethodnom periodu dovela nekoliko novih igrača. Ovo su poslednja pojačanja Surčinaca:

Prvi je stigao Miljan Savić (24) koji pokriva poziciju zadnjeg  veznog. Igrao je za Žarkovo, Borac iz Sakula, Radnički iz Obrenovca i Sremčicu. Odatle je došao u Jedinstvo Surčin.
Usledio je period zatišja, a onda je u nekoliko dana stiglo još novih fudbalera:
Luka Sekulić (24) je povratnik u klub. Igra na pozicijama krila i napadača. U karijeri je nastupao za Bežaniju, Sremčicu, Borac Sakule, Radnički Obrenovac i Donji Srem.
Mladi Djordje Skoko (19) će biti bonus u novoj sezoni i igra na mestu štopera. U mladjim kategorijama igrao je za Crvenu zvezdu, Čukarički, Brodarac i Lokomotivu. U klub je došao iz ekipe Ušća.
Luka Gavrilović (24) je nekadašnji igrač Zemuna, Borca iz Sakula i Radničkog iz Nove Pazove. Igra na poziciji zadnjeg veznog.
Još jedan bonus igrač je Marko Dimitrijević (19). U klub iz Surčina dolazi iz Zemuna, a bio je u mladjim kategorijama Crvene zvezde i OFK Beograda. Primarna pozicija mu je ofanzivni vezista.
Najnovije i za sada poslednje pojačanje ekipe Jedinstva je Srdjan Mićić (20). Igrao je za Borac iz Sakula, Jedinstvo iz Stare Pazove i Radjevac iz Krupnja. Pokriva poziciju levog beka.
Za vikend će Surčinci gostovati ekipi Borca u Lazarevcu u okviru prvog kola Srpske lige „Beograd“. Saznajte prvi sve detalje ovog meča na na portalu ili na Fb stranici mSport.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd