Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Tim sezone Srpske lige “Istok”

Završeno je glasanje za izbor tima sezone u Srpskoj ligi “Istok”.
Neke od pozicija u timu sezone bile su rezervisane za igrače koji su u prethodnom glasanju bili najbolji u svojim kategorijama.
Mesto u špicu napada bilo je rezervisano za kapitena Dubočice Dušana Savića, koji je bio i najbolji strelac srpskoligaškog “Istoka”.
Vašim glasovima mesto među stativima zaslužio je golman Trajala Aleksa Jordanov. U startnih jedanaest mesto je, kao najbolji mladi igrač u SLI, obezbedio i Petar Sukačev iz Jagodine.
Tim sezone Srpska liga “Istok”
Ovde možeš da “Tipuješ” ko je sledeći šampion Srpske lige “Istok”.
Ujedno pogledaj i koji sve timovi učestvuju u ovoj ligi u sezoni 22/23.
Bedem ispred golmana Jordanova odlukom vaših glasova čine Danijel Zlatković (Radnički S), Nikola Petrović (Hajduk Veljko), Dušan Punoševac (Trajal) i Nikola Marinković (Vlasina).
U formaciji 4-4-2 mesto u veznom redu u timu sezone Srpske lige “Istok” bilo je rezervisano za Petra Sukačeva (Jagodina). Uz njega su neumorni Denis Ristov (Radnički P), Nikola Mitić (Pčinja) i Filip Stojev (Budućnost).
Uz prvog strelca lige Dušana Savića mesto u špicu je glasovima čitalaca zaslužio brzonogi Mitar Radivojević (Radnički P).
Sledećeg vikenda počinje nova sezona u Srpskoj ligi Istok. Prema dosadašnjim najavama trebala da bude znatno neizvesnija od prethodne.
Ostanite uz naš portal.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok