Search
Close this search box.
New Project (7)
VREME ČITANJA: 2 min

Sloga iz Bajine Bašte – Srpska liga “Zapad”

FK Sloga iz Bajine Bašte, protekle sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja u Srpskoj ligi “Zapad”, igraće i ove sezone u SLZ.
FK Sloga iz Bajine Bašte je prošle sezone završila na odličnoj sedmoj poziciji. Predvođeni tadašnjim šefom struke Zoranom Kostićem, fudbaleri iz Bajine Bašte ostavili su sjajan utisak.
Većina igrača koji su bili nosioci igre u prošloj sezoni, napustili su Slogu. Ali stiglo je i dosta novih igrača, kao i novi šef struke.
Nakon odlaska Zorana Kostića u Slobodu iz Užica, uprava kluba je radila na dovođenju novog trenera. Odluka je doneta i u novog šefa struke promovisan je Stefan Piksi Radisavljević.
Igrači koji su, za sada, pojačali ekipu Sloge:
Lazar Radunović (Trepča), Vukan Kovač (Zemun), Lazar Stojanović (Mladi Radnik), Miloš Lakušić (Borac 1926), Nikola Arsenijević (RSK), Almir Brunčević (Sloga P), Aleksandar Đoković (Sloga P), Mihajlo Stojanović (Tutin), Marko Radojević (IMT).
Ekipa iz Bajine Bašte je do sada odigrala nekoliko prijateljskih utakmica. U prvoj utakmici ubedljivo su poraženi od istoimene ekipe iz Požege (1:5).
Nakon toga su slavili protiv ekipe Sevojna (0:1). Treća pripremna utakmica odigrana je na Zlatiboru protiv omladinaca Partizana. Omladinci ekipe iz Beograda slavili su rezultatom (4:1).
Još jedna pripremna utakmica odigrana je u Bajinoj Bašti. Protivnik je bila ekipa Jedinstvo Putevi iz Užica. Sloga je slavila u ovom meču sa (3:1).
Poslednju utakmicu pred početak sezone, igrači iz Bajine Bašte odigrali su u Priboju. Domaća ekipa FAP-a je slavila rezultatom (2:0).

Sloga iz Bajine Bašte

>> Priključi se zajednici na Facebook-u i saznaj prvi sve vesti sa “Zapada” <<
FK Sloga (BB) – Lična karta
Osnovan: 1940
Boja dresova: Crvena
Opština: Bajina Bašta
Stadion: Miloš Milutinović
Kapacitet: 4.500

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE