Search
Close this search box.
Radnicki 4
VREME ČITANJA: 1 min

Uspešna prva provera Radničkog – foto galerija

Fudbaleri Radničkog su u prvoj proveri u sklopu priprema za predstojeću sezonu u Srpskoj ligi “Vojvodina” savladali člana Vojvođanske lige istok ekipu Begeja iz Žitišta rezultatom 3:1.
Nakon dobre kontre Bačvanski vuče loptu po desnoj strani asistira za Jovanovića koji sa 5,6 metara u 30. minutu pogađa za 1:0.
Nakon pogotka domaćih, Žitištani su krenuli sa centra, Miholjčić je dodao Maljukanu koji je sa pola terena lobovao domaćeg golmana Lekića za 1:1.
Na početku 2. poluvremena, Sabo je pronašao Popovića, a ovaj preciznom povratnom loptom uposlio Pavkovića koji je iz blizine pogodio za 2:1.
Mlađani Rosić u 88. minutu predriblao je nekoliko igrača po desnoj strani  uputio centaršut za Markoskog koji postavlja konačnih 3:1 za Radnički.

FK RADNIČKI:Lekić, Bačvanski, Turkulj, Runjevac, Šemić, Mastilo, Stevanović, Radojčić i Jovanov. Zamenici igrača: Nosalj,  Janjatov, Kovačević, Jonjev, Brankov, Popović, Sabo, Rosić, Markoski i Pavković.
FK BEGEJ:Lisica, Jevremov, Prošić, Kosović, Gašić, Rapaić, Nikolić, Maljukan, Vlaučin, Miholjčić i Grbić. Zamenici igrča:Umićević, Miljuš J, Miljuš M, Rodić, Erdeljan, Milun, Đukić i Đurić.

 

 

 

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Uspešna prva provera Radničkog – foto galerija

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina