Search
Close this search box.
IMG_4435
VREME ČITANJA: 2 min

Naftagas ubedljiv protiv OFK Beograda

Dobra i kvalitetna fudbalska predstava u Elemiru, gde je domaćin došao do zalužene pobede protiv OFK Beograda.
Naftagas je novajlija u Srpskoj ligi Vojvodina, ali ima dobru ekipu, uz miks iskusnih i mladih igrača. Sa druge strane Romantičari sa Karaburme su tim slavne I bogate istorije, ali nažalost poslednjih godina daleko od stare slave.
Utakmicu je obeležio novajlija kod domaćih Miloš Savanović sa dva postignuta gola i uz iskusnog Miljana Milivojeva biće pokretačka snaga ekipe iz Elemira. Nije danas nastupao Aleksandar Čigoja oko koga bi trebalo da se vrti igra na sredini terena.
Sa druge strane OFK Beograd ima mladu i neiskusnu ekipu. Upravu i stručni štab čeka puno posla oko formiranja tima za takmičenje u Srpskoj ligi Beograd.
”Iz prošlogodišnjeg prvenstva ostala su nam svega dva-tri igrača, dok su ostali igrači uglavnom mladi ili na probi. U narednih par nedelja čeka nas težak posao oko formiranja tima. Nadam se da će uprava uspeti da konsoliduje klub kako bi doveli i nekoliko iskusnijih igrača. Ekipi domaćina čestitam na zaluženoj pobedi”- reči su trenera OFK Beograda Stevice Kuzmanovskog.
Trener Naftagasa Vladimir Grbušić bio je mnogo zadovoljniji od svog kolege
”Bila je ovo dobro provera za oba tima pogotovo što smo svi u početnoj fazi priprema. Zadovoljan sam igrom i rezultatom. Imamo još par igrača na probi, nekolici smo se zahvalili na saradnji. Do početka prvenstva odigraćemo veliki broj trening susreta i uigrati sve linije tima”.
Naftagas(Elemir)-OFK Beograd 4:0 (2:0)
Strelci: Savanović 8. I 60.minut, Bjelica u 18.minutu I Šari u 70.minutu, gledalaca: 300, sudija: Marko Popov(Zrenjanin).
Naftagas: Galin, Samardžić, Bjelica, Ćušić, Panić, Stepanov, Žeravica, Tadić, Vukoje, Savanović I MIlivojev. Igrali su još Matković, Petrović, Kozlovački, Popoc, Šari, Petrov, Ratković, Dabić, Kendža I Pavlov. Trener Vladimir Grbušić.
OFK Beograd: Milić, Popović, Jovanović, Pavlović, Krstić, Jović, Arsić, N.Petković, Stoiljković, Bajkić I Stevović. Igrali su još Butulija, Radojević, Subotić, Vesić, Marković, Kalabrin, Nikolić, J.Petković, Marušić, Nenadović I Milentijević. Trener Stevica Kuzmanovski.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE