Search
Close this search box.
Sloga iz Bajine Bašte
VREME ČITANJA: 2 min

Sloga iz Bajine Bašte ima novog šefa struke

Sloga iz Bajine Bašte ima novog šefa struke. Stefan Piksi Radisavljević, promovisan je u novog šefa struke ekipe iz Bajine Bašte.
Sloga iz Bajine Bašte
FOTO: FK SLOGA (BB)
Protekle sezone bio je prvi asistent u OFK Beogradu. Sa 32 godine, ovo će Radisavljeviću biti prvi samostalni posao u njegovoj karijeri. O dolasku u ekipi Sloge, igračkom kadru, kao i planovima za budućnost, razgovarali smo sa Radisavljevićem:
Zašto ste se odlučili da preuzmete Slogu?
“Prepoznao sam kao zdravu sredinu za rad i idealnu za početak samostalne karijere. Takođe veoma izazovno za mene, jer nije iz mog matičnog regiona. Rezultati su pokazali da može biti dobra odskočna daska i za fudbalere i za trenere.
Zahvalnost na preporuci dugujem prijatelju i kolegi Branku Čaviću Čavi, Užičaninu i sadašnjem treneru omladinaca Radničkog NB. Na njegov poziv i upoznavanje sa celom pričom sam i pristao bez dvoumljenja.”
Koliko igrača vam se stavilo na raspolaganju i da li očekujete nova pojačanja?
“Na raspolaganje nam se stavilo 20 igrača od kojih su nekolicina momci iz omladinske škole. Jako mlad sastav na početku priprema.
Igrači koji su izneli teret prošle sezone i bili veoma istaknuti, imaju razne pozive drugih ambicioznih klubova. Sa nekima smo i dalje u pregovorima oko nastavka saradnje, a neki su već zadužili opremu drugih klubova. Za sad nismo potpisali nove igrače.
Kao što nalaže red želeo sam prvo da definišemo situacija sa sadašnjim sastavom i u odnosu na to planski da pravimo ekipu. Naravno da očekujemo pojačanja. Sa potencijalnim novim igračima se intenzivno razgovara kako bismo spremni dočekali otvaranje prostora u ekipi odlascima igrača.”
I za kraj, koja su očekivanja za narednu sezonu?
“Ne želimo da dajemo ishitrene izjave, jer smo još uvek daleko od željenog tima. Svakako da ambicije moraju biti da se od Sloge napravi stabilan srpskoligaš. Da iz mirnog rezultatskog dostignuća budemo interesantni i po načinu igre.
Cilj je da rastemo i budemo rasadnik talenata u kontinuitetu i pružimo momcima da naprave lep iskorak u karijeri, jer Bajina Bašta to zaslužuje.”
Sloga iz Bajine Bašte je započela pripreme. Momci vredno rade pod vođstvom novog šefa struke Radisavljevića. Bili su pravo iznenađenje i osveženje u protekloj sezoni, a dokle mogu u narednoj ostaje nam da vidimo.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE