Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Bivši napadač Zvezde preuzeo Jagodinu

Bivši napadač Zvezde preuzeo Jagodinu. Bivši fudbaler Crvene Zvezde, Dušan Đokić, promovisan je za novog šefa struke FK Jagodina. 
Jagodinu
FOTO: N. Nedeljković
Dušan Đokić istakao je da se raduje što je došao u klub sa velikim brojem talentovanih igrača. Samo nedelju dana posle početka priprema, čelnici GFK Jagodine odlučili su se za radikalnu promenu u klubu i za šefa stručnog štaba postavili su Dušana Đokića. Ambiciozni trener, na početku prolećne sezone, bio je na klupi Sloge iz Kraljeva.
Pomagaće mu Denis Jovan iz Vrbasa, Dragan Đurđević i Nenad Milovanović, dok će trener golmana biti Marko Pavlović. Dušan Đokić istakao je da se raduje što je došao u klub sa velikim brojem talentovanih igrača:
“Zadovoljstvo mi je što sam došao u klub sa velikom tradicijom i što sam deo ovog projekta. Grad kao Jagodina zaslužuje bolje mesto u srpskom fudbalu. Nastojaćemo da GFK Jagodinu tamo i vratimo, uz zahvalnost na poverenju.”
Đokić je kao igrač krenuo iz Prokuplja, kasnije je bio član Dinama 1945 iz Pančeva, Rada, Zemuna, Obilića, a zapažene igre pružio je u Železniku i Voždovcu, dok je je u jednom periodu karijere bio i član Crvene zvezde. 
izvor: zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok