Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Najbolji pojedinci Srpske lige “Istok” – sezona 2021/22

Glasanje za najbolje pojedince Srpske lige “Istok” završeno je juče u 18:00. Vi ste u proteklih nedelju dana mogli da birate najboljeg: igrača, golmana, mladog igrača i trenera. Na osnovu konačnih rezultata, najbolji pojedinci Srpske lige “Istok” za sezonu 2021/22 su:
– Dušan Savić, najbolji igrač
– Aleksa Jordanov, najbolji golman
– Petar Sukačev, najbolji mladi igrač
– Živojin Vidojević, najbolji trener
Dušan Savić (Dubočica) – najbolji igrač
foto: www.dnevnikjuga.rs
Dušan Savić, igrač Dubočice, odlukom vaših glasova postao je najbolji igrač Srpske lige “Istok” za sezonu  2021/22. Savić je ubedljivo bio najbolji igrač Dubočice. Na kraju sezone je bio i najbolji strelac lige sa 23 postignutih golova. Sasvim zasluženo je poneo epitet najboljeg igrača. Čestitamo.  
Aleksa Jordanov (Trayal) – najbolji golman
Srpske lige "Istok"
foto: fknapredak.rs
Najbolji golman Srpske lige “Istok” za sezonu  2021/22 je Aleksa Jordanov. Momak koji ima tek 20 godina branio je odlično ove sezone. Blistao je na golu Trayala i sasvim zasluženo poneo titulu najboljeg golmana. Čestitamo Aleksa. 
Petar Sukačev (Jagodina) – najbolji mladi igrač
Srpske lige "Istok"
foto: facebook, Petar Sukačev
Mnogo mladih igrača na “Istoku” je otežalo posao izbora najboljeg među njima. Ovoga puta, odlukom vaših glasova, najbolji mladi igrač na “Istoku” za sezonu 2021/22 je Petar Sukačev. Mladi igrač Jagodine je igrao fantastično tokom cele sezone i u potpunosti opravdao poverenje trenera. Čestitke. 
Živojin Vidojević (Trayal) – najbolji trener
Srpske lige "Istok"
foto: krusevacgrad.rs
Čovek koji je Trayalu doneo plasman u Prvu ligu Srbije. Radio je izuzetan posao tokom cele sezone. Izvrsni stručnjak i strateg Živojin Vidojević, proglašen je za najboljeg trenera za sezonu 2021/22. Čestitamo gospodinu Vidojeviću.

 

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok