Search
Close this search box.
Нови пројекат
VREME ČITANJA: 2 min

Najbolji pojedinci Srpske lige “Vojvodina” – sezona 2021/22

Izbor za najbolje pojedince Srpske lige “Vojvodina” završen je juče u 18:00. Vi ste u proteklih nedelju dana mogli da birate najboljeg: igrača, golmana, mladog igrača i trenera. Na osnovu konačnih rezultata, najbolji pojedinci Srpske lige “Vojvodina ” za sezonu 2021/22 su:
– Goran Smiljanić (Borac Š), najbolji igrač
– Dragoslav Petrović (Borac Š), najbolji golman
– Vukašin Savić (Prvi maj), najbolji mladi igrač
– Nebojša Filipović (Borac Š), najbolji trener

Goran Smiljanić

Goran Smiljanić, popularni Runi dobio je naviše vaših glasova. Sad već bivši igrač Borca iz Šajkaša, a nova uzdanica Radničkog sa Novog Beograda pobrao je mnogo vaših simpatija i zasluženo je poneo ovu laskavu titulu. I pored toga što je često bio u izboru za igrača kola i u timu kola, očigledno da je i veliki ljubimac navijača, stoga ne treba da čudi ogroman broj glasova koje je dobio.

Dragoslav Petrović, golman Borca iz Šajkaša je bio siguran na svojoj mreži i često se nalazio među najboljim igračima kola. Čini se da su navijači iz Šajkaša ozbiljno shvatili ovaj izbor i da su svoje favorite dobro podržali u izboru. Borac je bio jedna od najboljih ekipa u ligi pored OFK Vršca i stoga ne čudi što su pojedinci iz ovog kluba poneli mnogo priznanja.

Vukašin Savić, fudbaler Prvog maja iz Rume bio je jedan od najboljih mladih igrača lige. Vukašin ima svega 19 godina, a bio je jedan od najredovnih igrača među startnih 11. On je tokom ove sezone za seniorski tim postigao 5 golova, i isto toliko puta bio asistent. U omladinskom timu je bio strelac 9 puta. Sa razlogom se našao u ovom izboru, a činjenica da je pobednik pokazuje da se radi o veoma talentovanom momku.

 

Mladi trener Borca iz Šajkaša Nebojša FIlipović odlično je vodio svoju ekipu u ovoj sezoni. Njegov klub je zauzeo fantastično treće mesto u Srpskoj ligi grupa “Vojvodina” sa skorom od 14 pobeda, 9 poraza i 7 remija što je ukupno 49 bodova i uz gol razliku 35:32 Borac je bio jedno od najprijatnijih iznenađenja lige, a svakako da je dobar rezultat naravno i ogledalo dobrog trenera. Filipovića su dobre rezultati izbacili u trku za najboljeg trenera, a posle vašeg glasanja postao je i najbolji trener lige.

 

 

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Najbolji pojedinci Srpske lige “Vojvodina” – sezona 2021/22

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina