Search
Close this search box.
Mladi Radnik
VREME ČITANJA: 2 min

Mladi Radnik doveo prva pojačanja

Mladi Radnik doveo u svoje redove prva pojačanja. Radi se o Nemanji Mladenoviću i Miroslavu Staniću, obojica bivši igrači Smedereva.

Mladi Radnik

Mladenović je prošao omladinsku školu Partizana. Nastupao je za veliki broj klubova u Srpskoj ligi “Zapad”. U Smederevo je došao pre dve godine iz ekipe Mačve iz Bogatića. Ima 26 godina i igra na poziciji centralnog beka. Sigurno je da će predstavljati veliko i značajno pojačanje u odbrani Požarevljana.
Drugo pojačanje takođe dolazi iz Smedereva i igra na poziciji desnog krila. Reč je o Miroslavu Staniću, koji je, pored domaćih klubova, neko vreme igrao i u klubovima iz regiona. Branio je boje Dunajske Strede, Pobede iz Prilepa i Leotara iz Trebinja. U Srbiji je nastupao za Rudar iz Kostolca, Metalac, Slogu iz Požege, Budućnost Krušik i već pomenuto Smederevo.

Mladi Radnik

“Nisam našao zajednički jezik sa novom upravom Smedereva, pa je odluka bila da odem odatle. Što se tiče Mladog Radnika, jako mi se sviđa projekat i ambicije za sledeću sezonu, pa smo se vrlo lako dogovorili.”
Šta očekuješ od naredne sezone?
“Očekujem jako teško i neizvesno prvenstvo. Mnogo je timova izrazilo želju za prvim mestom. Mislim da će se i ove godine voditi borba do poslednjeg kola.” – rekao je Stanić za naš portal.
Mladi Radnik u novu sezonu kreće sa velikim ambicijama i ciljem da se klub vrati gde je nekad i bio. Uprava je ovim pojačanjimа dokazala da želi da stvori jak tim koji će biti konkurentan u narednoj sezoni.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Mladi Radnik doveo prva pojačanja

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE