Search
Close this search box.
IMG_0218
VREME ČITANJA: 1 min

Zvezdara startovala početkom nedelje

Na Bulbulderu su u ponedeljak sa pripremama za novu sezonu počeli fudbaleri Zvezdare. Ekipu je na prvi trening izveo trener Dragoslav Kovačević, koji je tim predvodio i u prethodnom prvenstvu.
“Mi smo pripreme počeli u ponedeljak, plan da traju šest nedelja, sve do 13.avgusta kada počinje prvenstvo. Prva nedelja donosi nešto lakši rad. Imamo petnaestak igrača na probi, u nedelju učestvujemo na turniru na Lionu, do tada će već slika biti jasnija.” Što se tiče novajlija naš sagovornik kaže” Sve su to uglavnom mladi igrači bonusi 2003. i 2004.godište. Za sada nam je jedino zvanično pristupio golman Nikolić, on je došao iz omladinaca Voždovca.” Biće naravno i odlazaka iz kluba
” Napustio nas je kapiten Nišavić koji je dugo u klubu, zatim zamenik kapitena Jovanović, kao i iskusni špic Dejan Vukojević koji je završio karijeru.” Već 13.jula igra se trening susret sa PKB iz Padinske Skele, a tri dana kasnije protivnik je Dunav iz Velikog Sela. Nakon toga Zvezdara će ugostiti Donji Srem iz Pećinaca, a 23.jula sledi gostovanje Mačvi u Šapcu. Posle toga su na radu dueli sa omladincima Rada i sa Hajdukom sa Liona. Traži se protivnik za generalnu probu 6.avgusta. U Zvezdari su krenuli ozbiljno od strarta uz želju za plasman u zlatnu sredinu.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd