Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Timok upalio motore, Dabić izvršio prozivku

Na gradskom stadionu pod Kraljevicom u Zaječaru prozivkom igrača zvanično su započete pripreme igrača FK „Timok 1919“.

Timok

U prisustvu sportskog direktora Ivana Vučkovića i predsednika kluba Branimira Đorđevića, novi trener Jovan Dabić održao je sastanak sa igračima. Na sastanku je jasno naveo šta se od njih očekuje i koje su ambicije kluba u Srpskoj ligi „Istok“.
Dabiću će kao i prethodne sezone pomoćnici biti zaječarski treneri. To su Goran Goća Stanković i Miroslav Trujkić, kao i trener golmana Ivan Đorđević – Borota.
Sudeći po današnjem odzivu igrača, zaječarci neće imati brige oko „bonusa“. Propozicije Srpske lige nalažu da ekipa mora u startnoj postavi imati dvojicu igrača 2003. i mlađi. Oni moraju da odigraju barem jedno poluvreme.
Do kraja nedelje očekuje se dolazak još 6-7 iskusnih igrača sa strane. Definitavan sastav ekipe znaće se tek za desetak dana. Pripreme će biti obavljene u Zaječaru na terenima na Kraljevici. Do prve prvenstvene utakmice ima nešto više od mesec dana.
Što se kontrolnih mečeva tiče iz stručnog štaba FK Timok poručuju da su dogovori u toku sa nekoliko klubova. Datume odigravanja utakmica će saopštiti naknadno.
Osim gradske uprave grada Zaječara, počeli su pregovori sa menadžmentom jedne veoma moćne kompanije. Oni bi u narednom periodu bili generalni sponzor jednog od najstarijih klubova na Istoku Srbije.
Radovi na izgradnji novog i modernog stadiona, po standardima UEFA, sa reflektorima i pokrivenim tribinama, privode se kraju. Svi ljubitelji fudbala u Zaječaru očekuju da će Timok u novom hramu fudbala zaigrati kao prvoligaš.
Izvor: srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok