Search
Close this search box.
Нови пројекат
VREME ČITANJA: 1 min

Budućnost ipak ostaje u ligi?

Budućnost ipak ostaje u ligi. Danas su se u javnosti pojavile informacije kako će Budućnost iz Arilja ipak ostati u ligi. Za sada još uvek nezvanično, ali sve deluje da će biti tako.
FK “Budućnost” iz Arilja kažnjen je oduzimanjem dva boda, što ih je direktno izbacilo u zonski rang takmičenja. O tome smo pisali ovde. Međutim, danas su se pojavile informacije kako se to ipak neće desiti.
Naime nakon žalbe kluba iz Arilja, kazna će biti preinačena u novčanu i klub će se kazniti sa 100.000rsd. Ova informacija još uvek nije zvanično potvrđena od strane FSRZS.

Budućnost ipak ostaje

Ako ova odluka i zvanično bude potvrđena to znači da će u zoni igrati Kraljevačka Sloga. Niko nije očekivao pobedu Trepče nad Slogom (KV), pa tako ispada da je Trepča glavni “krivac” za ovakav rasplet.
Kada su stigle prve glasine, pominjalo se i to da se liga proširi za još dva kluba. Ipak, to su ostale samo glasine, ne i zvaničan predlog i stav saveza. Čekamo zvanično saopštenje i odluku FSRZS.
Budućnost ipak ostaje u ligi. To su nadanja i verovanja ekipe iz Arilja. Još jednom napominjemo, čeka se zvanično odluka FSRZS.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE