Search
Close this search box.
Pregled 30. kola
VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 30. kola Srpske lige “Beograd”

Pregled 30. kola: Takmičenje u Srpskoj ligi Beograd je završeno kao i u ostale tri grupe Srpskih liga. Titulu je zasluženo osvojila ekipa Radničkog sa Novog Beograda.
Kad je bilo najpotrebnije majstori su igrali najbolje, a uz to su i pobednici kupa Fudbalskog saveza Beograda. Prvo mesto je obezbedjeno još pre par kola, pa zato remi na gostovanju u Bariču Prvoj iskri ništa nije menjao.
Zemun je trku završio na drugom mestu sa nekoliko bodova zaostatka. Za tim iz Gornje varoši sezona rezultatski sigurno nije uspešna. Zemunci su u poslednjem kolu pred svojim navijačima savladali Zvezdaru sa 3:0. Postoje neke nezvanične vesti da će možda Radnički odustati od Prve lige pa se šansa ukaže Zemunu. Ima tu još nekih glasina, ali da sačekamo vreme će pokazati.
OFK Beograd je takodje imao velike ambicije, ali plasman u vrhu tabele ne zadovoljava ambicije romantičara. Iz lige su ispale dve ekipe TEK Sloga i Leštane. Novi članovi lige iz Beogradske zone su Torlak i Sindjelić. Iz Prve lige ispala je ekipa Budućnosti iz Dobanovaca i ona će takodje biti član Srpske lige Beograd. Kroz ovo prvenstvo afirmisani je mnogo mladih igrača.
Izuzetno mlade timove imali su BASK, Brodarac, Teleoptik. I i drugim timovima bilo je dosta mladih igrača, mnogi od njih su vlasnici superligaša i prvoligaša pa su ovde igrali na pozajmicama. Šmek ligi su davali iskusni igrači poput Kisa, Trajkovića, Markoskog, Djalovića, Djilasa…
Sada sledi kratka pauza, pa pripreme za novo prvenstvo. Ko će sa kakvim ambicijama ući u sezonu znaćemo kad počnu pripreme, pa i samo takmičenje. U svakom slučaju Očekuje nas vruće leto.

Pregled 30. kola

Pregled 30. kola

Pregled 30. kola

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd