Search
Close this search box.
Zemunci se pobedom oprostili
VREME ČITANJA: 1 min

Zemunci se pobedom oprostili od svojih navijača

Zemunci se pobedom oprostili od svojih navijača i ovogodišnjeg prvenstva. Sa druge strane Zvezdara nije imala preterane ambicije na gostovanju na Gardošu.
Domaći su došli u vodjstvo već u 8.minutu. Dakić je bio asistent, a pogodak je sa nekoliko metara postigao Milošević 1:0. Tim sa Bulbuldera je mogao do egala u 39.minutu kada je sa ivice kaznenog prostora Vukićević pogodio okvir gola domaćeg sastava. Na odmor se otišlo vodjstvom Zemuna od 1:0.
U 59.minutu Dakić je ušao ušesnaesterac I šutem sa desetak metara matirao Prodanovića 2:0. Nekoliko minuta kasnije, tj. U 63.minutu novi pogodak u mreži Zvezdare. Stevanović je bio asistent, a desni bek Vukić egzekutor 3:0. Sigurna i zaslužena pobeda tima iz Gornje varoši. Zemun je prvenstvo završio na drugom mestu. Da li će to biti dovoljno za nešto više pokazaće možda i naredni dani. Zvezdara je ostala u donjoj polovini tabele. Da li je mogla više pokazaće analiza prvenstva u samom klubu.
Strelci: 1:0 Milošević 8.minut, 2:0 Dakić 59.minut, 3:0 Vukić 63.minut, sudija: Petar Peković, pomoćnici: Petra Ljubojević I Ilija Radisavljević, žuti karton: Milošević(Zemun).
Zemun: Slavković, Vukić(Lazarević), Stojanović, Avramović(Ademi), Djalović, Jovanović, Milošević(Padežanin), Kiso(Stoiljković), Dakić(Kovač), Ristovski, Stevanović.
Zvezdara: Prodanović, Beriša(Živković), Čvorovič, Jovanović, Milićević, Sarić(Janković), Gusnić, Lekić, Vuković(Vukojević), Karić(Nišavić), Vukićević(Djordjević).

Zemunci se pobedom oprostili

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd