Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Najava poslednjeg 30. kola Sprske lige “Istok”

Najava poslednjeg 30. kola: U ovoj sezoni Srpske lige “Istok” čak tri ekipe strepe za opstanak. Očekuju nas tri derbija i neizvesnost do poslednjeg sudijskog zvižduka.
GFK Jagodina – OFK Brzi Brod
Ekipa Brzog Broda je u poslednjih 5 rundi upisala samo jednu pobedu. Pred poslednje kolo se nalazi samo jedan bod iznad zone ispadanja. Fudbaleri Jagodine se nalaze u mirnoj luci. Oni na sredini tabele neće imati preveliki takmičarski motiv u ovom susretu. Za razliku od njih, Brzobrodjanima jedino pobeda spašava status Srpskoligaša. Sigurno će sve učiniti da do nje i dodju.
Meševo – Timočanin
Fudbaleri Meševa igraju za goli život protiv Timočanina na svom terenu. Iako su u poslednjih pet kola upisali čak tri pobede i dalje nisu prebrinuli sve brige oko opstanka u ligi. Knjaževčani tih briga nemaju. Ovom utakmicom će sezonu mirno privesti kraju. Nadaju se Meševčani da će vreo ambijent domaćeg terena uticati na goste iz Knjaževca i da će na kraju uspeti da stignu do sva tri boda.
Pčinja – Hajduk Veljko
I poslednji derbi igraće se u Trgovištu. Tamo će “Hajduci” iz Negotina nakon remija sa novim šampionom Trajalom pokušati da zabeleže pobedu protiv neugodne Pčinje. Ekipa Hajduk Veljka se u ovom trenutku nalazi prva ispod crte. Fudbaleri Negotinaca će dati sve od sebe da se nakon poslednjeg sudijskog zvižduka u Trgovištu makar jedno mesto pomere napred.
Sve utakmice ovog kola počinju u istom terminu, nedelja u 17 i 30h.
Parovi ostalih utakmica:
Rembas – Jedinstvo Paraćin
GFK Dubočica – Sloga Leskovac
Budućnost Popovac – Radnički Pirot
Trajal – Radnički Svilajnac

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok