Search
Close this search box.
Milan Subotić
VREME ČITANJA: 1 min

Milan Subotić – Het trik u Odžacima

Milan Subotić, fudbaler Omladinca iz Novih Banovaca obeležio je 29. kolo Srpske lige “Vojvodina”. On je u pobedi svoje ekipe u Odžacima protiv Tekstilca (2:4) dao pun doprinos sa 3 postignuta gola. Njegov kvalitet prepoznali su i naši pratioci koji su ga izglasali za igrača kola.
Subotić ima 20 godina, rođen je u Australiji, a iz Sidneja je u Srbiju došao pre tri godine. Fudbal je počeo da trenira sa 7. godina u Manly junajtedu u Sidneju, a po dolasku u Srbiju bio je u Čukaričkom i IMT – u, a zimus je došao u Nove Banovce.

Milan Subotić

“Svako priznanje mnogo znači, pogotovo ako ste na početku profesionalne karijere. Što se tiče proležnog dela lige  bilo je veoma turbulentno, imali smo i uspona i padova, imali smo i uspona i padova, ali mislim da sezonu generalno možemo oceniti kao uspešnu” – rekao je Milan Subotić – fudbaler FK “Omladinac”
Subotić je za naš Portal još dodao da u narednom prvenstvu očekuje da že Omladinac biti u gornjem delu tabele i da će se nada da će doži u priliku da se bori za plasman u Prvu ligu.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Milan Subotić – Het trik u Odžacima

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina