Search
Close this search box.
Pregled 29. kola - Srpske lige "Beograd"
VREME ČITANJA: 1 min

Pregled 29. kola – Srpske lige “Beograd”

Pobedom na Bulbulderu protiv domaće Zvezdare Borac iz Lazarevca je i definitivno izborio opstanak. Junak trijumfa je dvostruki strelac Aleksandar Stevanović. Studentski grad i Tek Sloga su podelili bodove u pravoj goleadi, bilo je 3:3. Pregled 29. kola – Srpske lige “Beograd” pročitajte u nastavku:
Sloga se tako pridružila Leštanu i sledeće sezone igraće u zoni. Leštane se od domaćih navijača oprostilo porazom od Teleoptika. U derbiju kola novi prvoligaš Radnički  je nadvisio mladu i talentovanu ekipu BASK-a. Majstori su pred svojom publikom proslavili ulazak u viši rang.
U Surčinu je domaći sastav Jedinstva izgubio od Prve iskre sa 3:1. Tim iz Bariča u poslednjih nekoliko kola igra u veoma dobroj formi.
Zanimljivo je bilo pored starog Savskog mosta. Brodarac je tek u finišu utakmice stigao do boda protiv neugodnog BSK-a. Bilo je 2:2. OFK Beograd je opravdao ulogu favorita na gostovanju ekipi Ušća i zabeležio sigurnu pobedu sa 2:0.
U Obrenovcu još jedna podela bodova u ovom kolu. Radnički i Zemun su postigli po jedan gol. Strelci su bili iskusni igrači Jovan Markoski i Nenad Kiso.
U ovom kolu postignut ke veliki broj golova, čak 30. Skoro 4 u proseku po utakmici. Poslednje 30.kolo se igra narednog vikenda.
Rezultati
Tabela
Lista strelaca
Parovi poslednjeg kola

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd