Search
Close this search box.
Radnički savladao Borac
VREME ČITANJA: 2 min

Radnički savladao Borac uz muke

Nije lako Radnički savladao Borac iz Sakula na domaćem terenu. Došli na samo korak od opstanka izborivši 2:1 u ovom meču.
Banatski derbi sa puno tenzija pripao je domaćinu. Gosti su u grad na Begeju došli motivisani da pokažu da su sa pravom pozicionirani u gornjem delu tabele.
Prvo poluvreme je proteklo bez mnogo prilika. Domaćin je došao u vodjstvo u 35. minutu. Dučić je sa desne strane uputio loptu u kazneni prostor ka Iliću. Njega je lopta preletela. Iz drugog plana pojavio se Marković kojeg je sa ledja oborio Šušnjar.
Sa penala je siguran bio Bačvanski za 1:0.
Na odmor se otišlo vodjstvom Radničkog. U nastavku su gosti krenuli odlučnije. Gol domaćih je visio u vazduhu. Rezervista Radić je odlično centrirao sa leve strane. Lopta je pala na par metara od druge stative. Najsnalažljiviji je bio Marko Milenković. On je pored beka Ćusica i golmana Lekića poslao loptu u mrežu za 1:1.
Radnički se nakon primljenog gola malo oslobodio pritiska Borca. Počele se da sevaju i varnice medju igračima ali ipak nije bilo težih incidenata.
Gol vredan tri boda, a možda i opstanka u ligi postignut je u 81.minutu. Ilić je bio asistent, dok je strelac bio kapiten Zrenjaninaca Krstinić. Na prvoj stativi leđima je ugurao loptu u mrežu 2:1 za veliko slavlje na tribinama.
Do kraja meča Radnički je sačuvao pobedu. U narednom 30.kolu Radnički gostuje OFK Kikindi. Pobeda na severu Banata Zrenjanince ostavlja u ligi.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Radnički savladao Borac uz muke

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina