Search
Close this search box.
Radnički protiv BASK
VREME ČITANJA: 1 min

Radnički protiv BASK- za pehar

Radnički protiv BASK se pobedom oprostio od svojih navijača i proslavio titulu. Novobeogradjani su zasluženo stigli do još jedne pobede.
Mladi gostujući sastav se borio, ali je poražen od boljeg i iskusnijeg rivala. Domaći su došli u vodjstvo u 13.minutu. Strelac je bio brzonogi Jasin Nuredini 1:0. Pred kraj poluvremena gosti su ipak stigli do egala. Pogodak za BASK je delo Petra Vukanovića 1:1. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
U nastavku nije bilo golova do poslednje trećine drugog dela. Novo vodjstvo popularnim majstorima doneo je pokretljivi vezista Nikola Djuričić 2:1. Pobednik je definitivno odlučen šest minuta nakon drugog gola domaćih u 83.minutu. Iskusni Simić je stavio tačku na ovaj susret 3:1. Zaslužena pobeda Radničkog koji će od sledeće sezone igrati u Prvoj ligi- Što se tiče ekipe BASK-a i pored poraza nije ništa tragično. Nalaze se u vrhu tabele.
Strelci: 1:0 Nuredini 13.minut, 1:1 Vukanović 44.minut, 2:1 Djuričić 77.minut, 3:1 Simić 83.minut, sudija: Nikola Rabrenović, pomoćnici: Nenad Nikolić i Miloš Rajković, žuti kartoni:  Nedeljković (Radnički), Vukanović (BASK).
Radnički: Ristić, Lekanić, Nedeljković(Janić), Trajković, Popović(Aničić), Nuredini(Maksimović), Djuričić, Branković, Simić, Rakić(Ristić), Djokić(Milivojević).
BASK: Lazarević, Milanović(Koštić), Vukanović(Lukić), Obradović, Djulas(Bogdanović), Šljivić, Dimić(Rogulić), Andrić(Dacić), Fratrović, Kadijević, Braunović.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Radnički protiv BASK- za pehar

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina