Search
Close this search box.
Radnički i Zemun
VREME ČITANJA: 1 min

Radnički i Zemun podelili bodove.

Pravedna podela bodova u Obrenovcu. Vidjen je zanimljiv duel gde su i Radnički i Zemun igrali raterećeno. U prvom delu nije bilo golova iako je bilo šansi.
Nastavak je ipak doneo golove. Domaći su poveli u 55.minutu. Strelac za Obrenovčane bio je Jovan Markoski za 1:0. Radnički je uspešno čuvao vodjstvo bukvalno do samog finiša utakmice. Zemunci se nisu predavali i u 88.minutu su stigli do egala. Pogodak za goste je delo glavnog ideologa igre Nenada Kisa za 1:1. To je bio i konačan rezultat meča. Kad se sve sabere i jedni i drugi mogu biti zadovoljni podelom bodova.
Radnički Obrenovac-Zemun 1:1
Strelci: 1:0 Markoski 55.minut, 1:1 Kiso 88.minut, sudija: Nikola Božović, pomoćnici: Dejan Božić i Stefan Milanović, žuti kartoni: Ajdarić, Pantazis, Knežević(Radnički), Vukić,  Avramović, Djurković(Zemun).
Radnički: Ajdarić, Igor Djordjević(Ćorić), Raonić, Pavličević(Knežević), Ristić, Rastko Djordjević, Markoski, Aleksić(Kuljić), Arsović(Todović), Milunović, Pantazis(Vukosavljević).
Zemun: Slavković, Vukić(Djurković), Stojanović, Avramović(Ivanović), Djalović, Jovanović, Avram(Kovač), Milošević, Kiso, Dakić, Ristovski.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd