Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Najava 29. kola Srpske lige “Istok”

Sve utakmice Srpske lige “Istok” odigraće se u istom terminu, u nedelju sa početkom od 17 i 30 časova. Sledi najava 29. kola
Hajduk Veljko – Trajal
Najuzbudljivije bi trebalo biti na gradskom stadionu u Negotinu. Tamo će domaći “Hajduci” dočekati novog šampiona ekipu Trajala iz Kruševca. Gosti dolaze bez takmičarskog motiva, jer su još u pretprošlom kolu i matematički obezbedili prvo mesto na tabeli i plasman u Prvu ligu Srbije.
Negotincima “gori” pod nogama i jedino ih pobeda zanima u grčevitoj borbi za opstanak sa ekipom Meševa. To svakako ne znači da će domaći lako doći do pobede u ovom duelu. “Gumari” još uvek ne znaju za poraz ove sezone. Sigurno će učiniti sve da tako i ostane do kraja šampionata.
Radnički (S) – Meševo
Još jedan uzbudljiv duel odigraće na stadionu “Bojača” u Svilajncu fudbaleri domaćeg Radničkog i gosti iz Meševa. Mešavčani zaostaju dva boda za ekipom Hajduk Veljka koja se nalazi prva iznad zone ispadanja. Jedino im tri boda osvojena u Svilajncu ostavljaju nadu da u poslednjem kolu ipak mogu sačuvati status Srpskoligaša. Fudbaleri Radničkog se u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli. Sigurno bi osvajanje naslova vicešampiona bila lepa nagrada za sve što su uradili ove sezone.
U opasnoj zoni nalazi se i ekipa Brzog Broda koja je slobodna u ovom kolu i sigurno će pomno pratiti rezultate u Negotinu i Svilajncu.
Ostali parovi 29. kola:
Radnički Pirot – Pčinja Trgovište
Sloga (L) – Budućnost Popovac
Vlasina – GFK Dubočica
Jedinstvo (P) – GFK Jagodina
Timočanin – Rembas

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok