Search
Close this search box.
Milan Tomić - najbolji igrač
VREME ČITANJA: 1 min

Milan Tomić – najbolji igrač 28. kola u “Vojvodini”

Fudbaleri Borca su u 28. kolu u Sakulama savladali OFK Vršac rezultatom 5:1. Ekipa iz Sakula je bila odlična protiv lidera a Milan Tomić – najbolji igrač 28. kola po mišljenju čitaoca našeg portala, postigao je 2 gola.

Milan Tomić - najbolji igrač

Milan Tomić je fudbalom počeo da se bavi u Velikom Gradištu u ŠF “Pinkum”. Odatle je kao pionir otišao u FK “Zemun”. Kada je postao kadet prešao je u Crvenu zvezdu, gde je igrao 5 godina. Tamo je imao i profesionalni ugovor. Kao Zvezdin igrač bio je pozajmljen Zvezdari 6 meseci. Iz Zvezdare je otišao u Makedoniju gde je nastupao za Akademiju Pandev. Posle toga se vratio u Srbiju i to u pančevački Železničar.
Milan sa Železničarom ima potpisan ugovor do sledećeg leta, a trenutno u Borcu iz Sakula igra kao pozajmljen igrač.
“Mislim da sam u Borcu imao dobru polusezonu, a posle nekih povreda koje su me mučile vratio sam se na pravi put. Mislim da i Borac igra u dobroj formi, a posle pobede nad Vršcem sigurno da smo pokazali da smo među kvalitetnijim ekipama u Srpskoj ligi grupa Vojvodina”. – rekao je Milan Tomić
Milan Tomić je još dodao da se ne osvrže mnogo na priznanja i nagrade, ali mu prijaju i smatra to rezultatom dobrog rada. Preokupacija su mu još ova dva poslednja kola, a posle toga će videti šta će dalje.

Milan Tomić - najbolji igrač

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Milan Tomić – najbolji igrač 28. kola u “Vojvodini”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina