Search
Close this search box.
Iznenadjenje na Karaburmi
VREME ČITANJA: 1 min

Iznenadjenje na Karaburmi

Izabranici Zdravka Kovačevića načinili su iznenadjenje na Karaburmi savladavši favorizovanog domaćina. Zvezdara je slavila na Karaburni rezultatom 1:2
Treba reći da je ekipa sa Bulbulder do pobede doša bez svog prvog strelca Vukojevića. Romantičari su u krizi, a sve je to verovatno posledica izgubljene trke za prvo mesto.
Gosti su došli u vodjstvo u finišu prvog poluvremena. Štoper gostiju Nikola Sarić je savladao golmana domaćih Milića za 0:1. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
Bivši Zvezdin djak Nikola Jovanović je duplirao prednost svog tima u 75.minutu za 0:2. Domaći su pokušavali da dodju bar do boda, ali nisu uspeli. Tek u drugom minutu nadohnade su postili pogodak i ublažili poraz. Strelac je bio Ugrica
Ovim porazom OFK Beograd je pao na četvrto mesto na tabeli, dok je Zvezdara učvrstila svoju dvanaestu poziciju. U pretposlednjem 29.kolu Romantičari gostuju Ušću, dok će Zvezdara dočekati Borac iz Lazarevca.
OFK Beograd-Zvezdara 1:2
Srelci: 0:1 Sarić 43.minut, 0:2 Jovanović 75.minut, 1:2 Ugrica 90+2.minut, sudija: Srdjan Novaković, pomoćnici: Gorn Božović i Marko Rakić, žuti karton: Gogić(OFK Beograd).
OFK Beograd: Milić, Krstić(Jovanović), Arsović, Janković, Gogić, Svetličić(Milentijević), Lazović, Randjić(Aleksijević), Božić(Ugrica), Ivanović, Mikan(Pavićević).
Zvezdara: Prodanović, Beriša(Živković), Čvorović, Jovanović, Milićević, Sarić, Gusnić, Ivaniš(Janković), Todorović(Djurić), Karić(Nišavić), Vukićević.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd