Search
Close this search box.
Zemun siguran
VREME ČITANJA: 1 min

Zemun siguran pred svojim navijačima

Zemun siguran iako su izgubili šanse za plasman u viši rang. U svaku utakmicu ulaze sa željom za pobedom. Oni su u 28. kolu savldali Brodarac rezultatom 1:0.
U duelu dva tima iz gornjeg dela tabele presudila je greška golmana. Oba tima su igrala rasterećeno. Zemunci nisu uspeli da se vrate u Prvu ligu, ostaju najverovatnije drugi. Sa druge strane Novobeogradjani su u sredu izgubili finale kupa Beograda.
Zanimljivo od oba sastava uspešniji je bio Radnički NB. Brodarac nije iskoristi par prilika i prvom poluvremenu, pre svih Jerović i Jovanović. Kazna je stigla u 41.minutu. Golman gostiju Dragićević je hteo da ispuca loptu, medjutim promašio je ceo fudbal. Poklon koristi Milošević za vodjstvo Zemunaca od 1:0.
U nastavku nije bilo golova mada je bilo po par prilika na obe strane. Na klupi Zemuna je debitovao trener Vladan Vuković koji je dugi niz godina radio baš u Brodarcu. U pretposlednjem 29. kolu Bradarac je domaćin BSK-u. Zemun ide u Obrenovac na duel sa domaćim Radničkim.
Zemun-Brodarac 1:0
Strelac: 1:0 Milošević 41.minut, sudija: Filip Marković, pomoćnici: Bogdan Ljubojević i Nemanja Arnautović, žuti kartoni: Dakić, Stevanovi, Djurković (Zemun), Paić (Brodarac).
Zemun: Slavković, Vukić(Djurković), Stojanović, Avramović(Stoiljković), Djalović, Jovanović, Avram(Kovač), Milošević(Račić), Kiso, Dakić(Stevanović),Ristovski.
Brodarac: Dragičević, Jovanović(Stajković), Vitorović(Vranješ), Djurić, Paić, Ilić, Jerović(Daničić), Miladinović, Lukić(Zečević), Mitrović, Tabaković(Stojanović).
FOTO: Instagram FK Zemun

Zemun siguran

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd