Search
Close this search box.
Prvi maj odneo bodove
VREME ČITANJA: 2 min

Prvi maj odneo bodove iz Bečeja

Dobra fudbalska predstava u gradu kraj Tise. Gosti su bili bolji u prvom delu, domaćini u većem delu nastavka, sam finiš je pripao Rumljanima, ali su bodovi otišli gostima. Ovom prilikom je Prvi maj odneo bodove domaćinima.
Kad se sve sabere sva tri boda su zasluženo otišla u Rumu. U prvom delu Savić je dobro šutirao u 20. minutu. Golman domaćih Milovanov sjajno je reagovao. Terensku inicijativu gostujući sastav je krunisao golom u 34.minutu. Donevski je prošao po levoj strani i ušao u kazneni prostor. Uposlio je Savića na drugoj stativi kome nije bilo teško da postigne gol za 0:1.
U 38.minutu posle prodora po desnoj strani Džibrić je pogodio prečku gola Bečejaca.
U drugom poluvremenu prava goleda. Nakon nesporazuma golmana domaćina Milovanova i lošeg pasa ka Zeljkoviću, poklon je iskoristio Grbović. On je sa 25 metara poslao loptu u praznu mrežu za 0:2.
Bečej se trgao i sa par izmena igrača ubrzao igru. U 65.minutu rezervista Popadić je centrirao sa leve strane. Kudrić je samo kratko odložio loptu za Šormaza. Ovaj je rutinski savladao Ramadanija za 1:2. Sedam minuta kasnije domaćin stiže do egala. Veći deo posla odradio je Kudrić po desnoj strani. Asistirao je Šormazu čije je udarac jedan od igrača gostiju zaustavio na gol crti. Odbijenu lotpu je prihvatio Kudrić. Sa par metara je poslao u mrežu. 2:2.
Kada se očekivao kraj meča – još dva gola u mreži Bečejaca. Štoper  domaćeg tima Zeljković je pogrešio. U brzoj kontri gol je postigao Jović (2:3). Treći minut nadoknade donosi konačan rezultat. Džibrić je prošao po desnoj starni, centrirao. Grbović je svojim drugim golom postavio konačnih 2:4.
Dva kola pre kraja prvenstva obe ekipe se nalaze u sigurnoj zoni na tabeli.
Bečej 1918-1.Maj 2:4
Strelci: 0:1 Savić 34.minut, 0:2 Grbović 55.minut, 1:2 Šormaz 65.minut, 2:2 Kudrić 72.minut, 2:3 Jović 90.minut, 2:4 Grbović 90+3.minut, sudija:Nemanja Kuzmanović, pomoćnici:Stefan Mijnović i Ljubica Čubrilo, žuti kartoni:Žervica,Tomić,Šormaz,Tatić(Bečej), Grbović,Donevski,Djordjević,Jović(1.Maj).
Bečej 1918:Milovanov, Milin (Ćuk),Tutnjević, Kudrić, Žeravica, Kuvekalović (Popadić), Zeljković, Vorgučin (Nadj), Tomić, Šormaz, Preradov (Tatić).
1.Maj:Ramadani, Džibrić, Vučetić (Mirčetić), Jaćimović, Grbović, Maksimović, Matijević, Zjača (Nikolić), Donevski(Petrović), Savić (Jović), Djordjević.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Prvi maj odneo bodove iz Bečeja

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina