Search
Close this search box.
Radničkom pripao Kup
VREME ČITANJA: 1 min

Radničkom pripao Kup Beograda (FOTO GALERIJA)

Fudbaleri Radničkog sa Novog Beograda su u finalu na stadionu Čukaričkog savladali ekipu Brodarca sa 2:1. Tako je Radničkom pripao Kup Beograda.

Radničkom pripao Kup

U prvom poluvremenu nismo videli golove, ali je ekipa Radničkog imala blagu inicijativu i dve izgledne prilike preko Nuredinija i Ahmetovića.
U drugom delu Bordarac je krenuo agrsivnije i odlučnije, a inicijativu je krunisao u 66. minutu. Evrogol je ppostigao Vitorović šutem sa 24,5 metara . Četiri minuta kasnije izjednačio je Radnički. Nedeljković je prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor i matirao golmana Brodarca sa nekih desetak metara.
Konačan rezultat je postavljen u 90. minutu. Korner sa desne strane je izveo Aničić, a na drugoj stativi našao se kapiten Đokić. On je glavom vratio na prvu stativu, gde je Nikola Rakić sproveo loptu glavom u mrežu.
RADNIČKI (NB) – BRODARAC 2:1
STADION: FK Čukarički. Gledalaca: 500. Glavni sudija: Anđelić Aleksandar. Pomoćnici: Piljak Andreja i Šoškić Tihomir. Strelci: Nedeljković 71. i Đuričić 90.min (Radnički NB), Vitorović 65.min (Brodarac). Žuti kartoni: N.Đokić i Nedeljković (Radnički NB), Nikolić, Mi.Lukić, Tasić, Đurić i Ilić (Brodarac). Crveni kartoni: Tasić 90+2.min (drugi žuti) (Brodarac).
Snimak finalnog susreta između Radničkog i Brodarca pogledajte OVDE 
RADNIČKI (NB): B.Ristić, Lekanić, Nedeljković, Unković (Milivojević), Trajković, Nuredini (Aničić), Đuričić, Branković, Simić (Popović), Ahmetović (Rakić), N.Đokić.
BRODARAC: Marić, Vitorović (Zečević), Miladinović, Ml.Lukić, Mi.Lukić (Mitrović), Đurić, Nikolić (Stojanović), Tasić, Jovanović, Ilić, Tabaković (Stajković).

Radničkom pripao Kup

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE