Search
Close this search box.
Radnički pred promocijom
VREME ČITANJA: 1 min

Radnički pred promocijom

Protiv davno otpisanog Leštana „majstori“ sa Novog Beograda su sigurnom igrom i pobedom došli na korak od ulaska u viši rang. Zasluženo se našao Radnički pred promocijom u Prvu ligu.
Sve je praktično bilo rešeno za četiri minuta prvog poluvremena. Goste je doveo u vođstvo Maksimović u 23.minutu 0:1. Samo četiri minuta kasnije pogotkom iskusnog Aničića bilo je 0:2 i pobednik je praktično bio rešen.
U nastavku je centarfor Novobeogradjana Branković doneo svome timu tri gola viška 0:3. Tačku na goleadu gostiju postavio je rezervista Aleksandar Ristić u 76.minutu 0:4. Pred sam kraj susreta domaćin stižedo počasnog pogotka. U 87.minutu golamana gostiju Borivoja Ristića savladao je takođe rezevista Dimitrijević 1:4. To je bio konačan rezultat utakmice. I bez najboljeg igrača Ahmetovića Radniki je pokazao da se s pravom nalazi na prvom mestu. U narednom 28.kolu Radnički će ugostiti Jedinstvo iz Surčina, a Leštane ide u Barič na duel sa Prvom iskrom.
Leštane-Radnički NB 1:4
Strelci  0:1 Maksimović 23.minut, 0:2 Aničić 27.minut, 0:3 Branković  60.minut, 0:4 Ristić 76.minut, 1:4 Dimitrijević  87.minut, sudija Nikola Rabrenović, pomoćnici Goran Bošković i Tihomir Šoškić.
Leštane:Stegnjaja Dušan,Minić,Dobrić,Milovanović(Stegnjaja Nikola),Petrović,Stojanović,Avramović, Stojković(Dimitrijević),Krmar(Dokić),Golović,Mitrović(Vasić).
Radnički:Ristić Borivoje,Lekanić(Jovanović),Trajković(Biočanin),Milivojević,Maksimović,Đuričić,Branković, Simić(Đokić Luka),Aničić(đorđević),Nedeljković,Đokić Nemanja(Ristić Aleksandar).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd