Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Trajal u Leskovcu potvrdjuje titulu – Najava 27. kola Srpske lige “Istok”

U 27. kolu Srpske lige “Istok” očekuje nas nekoliko interesantnih duela, a svakako utakmica koja će privući najviše pažnje jeste duel prvog i poslednjeg tima na tabeli.
Sloga (L) – Trajal
Ukoliko savladaju Slogu iz Leskovca u sutrašnjem duelu fudbaleri Trajala i matematički će potvrditi titulu šampiona u sezoni 2021/22 u Srpskoj ligi “Istok”. Razlika u klasi je očigledna. “Gumari” još uvek ne znaju za poraz tokom cele sezone dok su Leskovčani slavili samo jednom u do sada odigranih 26. kola. Zbog toga je realno očekivati otvaranje šampanjca fudbalera iz Kruševca nakon sutrašnjeg meča i veliko slavlje zbog povratka u Prvu ligu Srbije.
Hajduk Veljko – Meševo
Još jedan zanimljiv susret odigraće u Negotinu “Hajduci” i fudbaleri Meševa. Ovo će biti direktan duel koji može odlučiti koji tim će pobedom uspeti da obezbedi opstanak četiri kola pre kraja šampionata. Zbog toga treba očekivati da sve “pršti” na gradskom stadionu u Negotinu u nedelju od 17 časova. Trenutno fudbaleri Hajduk Veljka imaju dva boda više od ekipe iz Meševa koja se nalazi prva iznad opasne zone.
Rembas – GFK Jagodina
Ekipa iz Resavice igraće za “goli život” protiv “Ćurana” iz Jagodine u narednom kolu Srpske lige “Istok”. Ukoliko pobede u pomenutom duelu fudbaleri Rembasa znatno će povećati svoje šanse da i naredne sezone budu članovi Srpskoligaškog karavana. Dok ih poraz gotovo sigurno vodi u niži rang takmičenja.
Ostali parovi 27. kola su:
Radnički (P) – Radnički (S)
Vlasina – Pčinja
OFK Brzi Brod – Budućnost Popovac
Jedinstvo (P) – GFK Dubočica

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok