Search
Close this search box.
Uroš Božović
VREME ČITANJA: 1 min

Uroš Božović – igrač kola u “Vojvodini”

Hajduk iz Kule je u prošlom kolu na svom terenu savladao Prvi maj iz Rume sa 3:1, a jedan od najzaslužnijih igrača je bio Uroš Božović. On je postigao dva pogotka i time doveo svoj klub na prag opstanka u ovom rangu takmičenja. Vašim glasovima na našoj instagram stranici doprineli ste da Uroš bude igrač kola u “Vojvodini”.
Uroš Božovič je pet godina proveo u subotičkom Spartaku, godinu dana je bio u Napretku iz Kruševca, a poslednjih devet meseci igra za kulski Hajduk.
“Naravno da prija ovakvo priznanje, ali svakako je to zsluga celog kolektiva. Trenutno igramo u dobroj formi, i sve smo bolji što se bliži kraj sezone. Na kraju prvog dela prvenstva većina nas je videla u rangu ispod i otpisala jer smo imali svega 10 bodova, sada imamo 30 i nastavljamo trku za opstanak, to govori koliko je ova ekipa jaka i mislim da može da se suprostavi svakoj ekipi u ligi. Ostalo je još četri kola do kraja idemo korak po korak, a prvi je Sombor za vikend. Mislim da ako budemo ušli u meč sa 120% nema čega da se plašimo uz sav respekt prema protivniku – rekao je Uroš Božović”

Uroš Božović

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Uroš Božović – igrač kola u “Vojvodini”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina