Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Najboljih jedanaest 26. kola Srpske lige “Istok”

Iako nisu uspeli da stignu do pobede u duelu sa Jedinstvom iz Paraćina (1:1), trojica fudbalera FK Budućnost Popovac je izabrano medju najboljih jedanaest 26. kola.
To su: Andreja Stamenković, mladi Filip Stojev i golman Dimitrije Stevanović. Pomenuti igrači su pružili zapažene partije na terenu sportskog kompleksa u Popovcu i sasvim zasluženo su poneli ovo priznanje.
Sa trojicom igrača u timu kola može da se pohvali i Radnički iz Svilajanca. On je u prošlom kolu rezultatom 4:0 pobedio Slogu iz Leskovca. Najbolji na stadionu “Bojača” bili su: Ilija Stojanović koji postigao het-trik, Aleksandar Pavlović i Marko Djordjević.
Dvojica fudbalera brane boje budućeg šampiona, Trajala iz Kruševca, koji je savladao Vlasinu na svom terenu sa 2:0. Reč je o: napadaču Stefanu Goluboviću i Igoru Petroviću.
Dva predstavnika takodje ima i Pirotski Radnički koji je u gostima savladao “Hajduke” iz Negotina rezultatom 1:2. To su: Mitar Radivojević, strelac oba gola za Piroćance i Aleksa Petrović.
I na kraju, igrač koji je uz Iliju Stojanovića iz Svilajnca, obeležio ovo kolo. Fudbaler Pčinje iz Trgovišta, Nikola Mitić, koji je takodje postigao het-trik u pobedi svog tima nad ekipom Brzog Broda rezultatom 5:2.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok